Erkenningsregeling

Wij zijn aangesloten bij de Anko, Sectie Haarwerken, de branchevereniging voor haarwerkers welke eisen stelt aan onze vakbekwaamheid, pratijkruimte en service.
De eisen waaraan wij voldoen zijn vastgelegd in de zogenoemde erkenningsregeling Anko Haarwerkspecialist. Zij dienen als middel om kwaliteit en service te waarborgen. Wij zijn dan ook trots op deze erkenning. Dit betekent in eerste instantie dat wij kwalteit leveren met zekerheid voor de leverancier, zorgverzekeraar, voortschijvende partijen (artsen), maar het aller belangrijkste natuurlijk voor u: de klant.

Als erkend haarwerker worden wij jaarlijkst getoetst. Hierbij wordt gekeken of wij nog steeds voldoen aan de gestelde criteria welke regelmatig op zwaarte worden beoordeeld en wanneer nodig geacht worden bijgesteld. Kortom, onze kwaliteit blijft op deze manier gewaarborgd en daar heeft u als klant baat bij.
In het kader van de erkenningsregeling hebben wij tevens deelgenomen aan de workshop: ‘over kanker gesproken..’geroganiseerd door het Intergraal Kankercentrum Amsterdam. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat patiënten bij ons met de nodige discretie en begrip worden geholpen, waarmee wij een bijdrage kunnen leveren aan uw welzijn. Want het welzijn van de klant staat bij ons voorop.

1363605791_683912802 2