Niet ieder van ons wordt van nature met een prachtige, glanzende haarbos bedeeld. Maar daar kunnen wij verandering in brengen met hairextensions!

Hairextensions zijn strengen haar en die worden afzonderlijk aangebracht. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en diktes, afhankelijk van je wens voor volume en/of lengtetoename.

De hairextensions waar wij mee werken beschadigen het eigen haar absoluut niet en zijn van 100% natuurhaar.

Hoe lang je de hairexstensions in je haar kunt dragen is afhankelijk van de groeisnelheid van je haar en dat verschilt per persoon.

Wij werken met extensions die geschikt zijn voor eenmalig gebruik en met extensions die meerdere keren opnieuw ingezet kunnen worden.

Qua verzorging zijn extensions identiek aan het eigen haar met het enige verschil dat je het haar “kamt” met een borstel. Je kunt je haar normaal finishen zoals je gewend bent, bv: met de krul- of styletang.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak met onze hairextensions-specialist zodat zij een beraming voor je kan maken wat betreft de hoeveelheid extensions die je nodig hebt om je wens te vervullen en de daarbij komende kosten. Bekijk hier ons modellenboek.

Tevens leveren wij haarstukken van echt haar, die je in 1 minuut in je haar kunt aanbrengen. Deze haarstukken zijn in diverse lengtes en kleuren verkrijgbaar. Je creeert meer volume en/of lengte in je haar wanneer je maar wilt.

Happy met je haar, dus happy with your life!

voor en na

Quick-hair

ponytail

Quick-in hair

weft