Een moderne haaraanvulling bestaat uit een dun stukje transparante basis, het montuur, dat de kleur heeft van de hoofdhuid. U kunt kiezen voor een basismodel of voor maatwerk. Bij het laatste wordt het montuur speciaal aangemeten naar de vorm van uw hoofd. De juiste pasvorm van het montuur is van essentieel belang voor het uiteindelijke resultaat. Door middel van coupeknippen en eventuele kleurbehandelingen wordt het haarwerk vervolgens volledig naar uw wensen aangepast. Het resultaat is verbluffend en natuurecht.

De moderne haaraanvulling weeg slechts vijftien tot twintig gram en is haartje voor haartje geknoopt in de natuurlijkste groeirichting van het eigen oorspronkelijke haar. Het haar kan zo bij de meeste haarwerken zelfs naar achteren worden gekamd. De haren zijn makkelijk in model te brengen en zijn zeer vormvast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over weersomstandigheden als wind of regen. Met een haarwerk of haaraanvulling kunt u vrijwel alle sporten beoefenen. Joggen, voetballen, tennissen, skien, zeilen, turnen of volleyballlen.

De moderne aanvullingen en haarwerken zijn zo natuurecht dat het net lijkt of de haren uit de eigen hoofdhuid groeien. Om dat effect te bereiken, is het wel belangrijk dat de haaraanvulling met zorg wordt aangemeten. Bij ons bent u voor deze zorg natuurlijk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerde vakmensen en hebben jarenlang ervaring op het gebied van haarwerken. Wacht niet te lang met het inwinnen van informatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of bel ons voor het kosteloos toezenden van onze informatiemap.

haaraanvullingen kapsalon smit

haaraanvulling kapsalon smit