Onderhoud

Voor een zo groot en langdurig mogelijk draagplezier is het van groot belang dat een haarwerk goed wordt onderhouden. Daarom besteden wij veel aandacht aan begeleiding en nazorg. Wij leren u hoe u uw haarwerk het best kunt reinigen en verzorgen. De daartoe benodigde professionele producten zijn bij ons verkrijgbaar. Bij aanschaf van een haarwerk krijgt u de onderhoudsproducten eenmalig gratis mee.

Haarwerken of -aanvullingen hoeven in principe ‘s nachts niet te worden verwijderd, al levert het slapen met uw haarwerk wel een extra slijtage op. Snellere slijtage kan ook het gevolg zijn van werkomstandigheden, zoals de aanwezigheid van veel stof, het contact met een hoofdsteun in de auto, het werken onder warmtebronnen of -bij lang haar- veelvuldig contact met de kleding. Overmatige transpiratie en wrijving of warmtebronnen kunnen leiden tot vervilting van de haren en de elementen zoals veel zond en wind kunnen verkleuringen veroorzaken. Laat u daarom bij de aanschaf goed informeren om slijtage tot een minimum te beperken.

Hoewel kunst- of syntetisch haar in het dagelijks gebruik met gemakt zelf te onderhouden is, is voor optimaal behoud toch regelmatig professioneel onderhoud noodzakelijk. Speciale onderhoudsbeurten en eventuele correcties op een haarwerk kunnen door ons in ons eigen atelier worden uitgevoerd.

Verstandig onderhoud sleept u door weer en wind!

image1